VIP Rake race hos WPT Poker

WPT Poker har valgt at skyde året i gang med en kampagne af en helt særlig kaliber. Her finder du nemlig et VIP rake race som kun er for deres egne spillere, og det er kun kunder på Palladium eller Palladium Elite niveau der har mulighed for at være med. Er du en af de spillere som enten er på dette niveau i VIP programmet eller har intentioner om at blive det, kan du få enorme gevinster ud af det. Der er nemlig præmier for tusindvis af dollars, og du har hver uge mulighed for at vinde op til $1500.

8 races over 4 uger

Hver uge afholdes der et Palladium Race og et Palladium Elite Race. De 2 bedste spillere i hvert race får en kontant belønning, og førstepræmien er på henholdsvis $1000 og $1500. Alt efter hvor højt du bliver placeret i disse races vil du modtage point til deres såkaldte Super Leaderboard hvor der er ekstra store gevinster. Vinderen af Palladium Elite Super Leaderboardet vil få $3500 indsat på deres konto, og for det mindre race er der $3000 til vinderen. Det kan være lidt svært at overskue de forskellige leaderboards, men præmierne er ikke til at kimse af.

Spil med

WPT Poker er derfor klar til at give dig ekstra meget værdi i hele januar måned, og med så store præmier er det næsten synd ikke at deltage. Du kan endda også glæde dig over at de penge du måtte vinde via denne kampagne ikke har effekt på dine belønninger i selve VIP programmet, så det er bare ekstra værdi for alle kunder hos WPT Poker.

Registrer dig nu og vær med i disse rake races og så kan du også få op til $100 i bonus når du foretager dit første indskud.