Vind en EUR 100 Bounty hos 24h Poker

Store pengepræmier for små indskud, det er noget som alle pokerspillere elsker, og nu kan 24h Poker igen tilbyde dette i en ny kampagne.

Fra den 2. april og frem til den 27. maj, vil de nemlig hver uge afholde en lang række NLHE og PLO turneringer med lave indskud og lækre bounty præmier.

Hver turnering koster enten €0.25 eller 25 VIP Point at købe sig ind i, og der er €100 til den spiller som eliminerer dagens gæst fra 24h Poker.

Udover den fine bounty præmie, er der også €100 i garanteret præmiepulje, så det er særdeles attraktivt at være med.

De ugentlige turneringer

Der vil i alt være 4 turneringer hver uge i den omtalte periode, og hver mandag spilles der en No Limit Texas Hold’Em turnering.

Dette foregår 19.15 dansk tid, og det er også på dette tidspunkt at de øvrige vil finde sted på de andre ugedage.

For at du skal være så godt informeret om denne kampagne som overhovedet muligt, kan det anbefales at du selv besøger 24h Poker.

Her kan du nemlig orientere dig om hvilket navn de forskellige udvalgte spillere har så du kan sætte alt ind på at eliminere dem og vinde €100.

Rebuy og add-on

For at du skal have endnu bedre chancer for at vinde en bounty i de mange turneringer, vil alle deltagere på nær de professionelle spillere, også have mulighed for at foretage rebuys og et dobbelt add-on.

Du er derfor ekstra godt udstyret til at gå i krig med de kompetente spillere hos 24h Poker, så det kan anbefales at man opretter en konto inden at det hele går i gang.

Besøg 24h Poker via linket herunder, og husk at du som ny kunde også er berettiget en 100 % bonus på op til €500.

Besøg 24h Poker