Vind dit livs fodboldrejse her

UnibetHar du altid drømt om at se verdensklasse fodbold på nogle af de største fodboldstadions i Europa? – Så skal du kigge med her, for nu har du nemlig muligheden for at vinde dit livs største fodboldrejse, som uden tvivl vil gå hen og blive et uforglemmeligt øjeblik i dit liv.

Er du interesseret i at se, Manchester United, Liverpool, Bayern München, Real Madrid, Barcelona eller et af de andre utallige storhold, hvor du samtidig får hele rejsen samt ophold betalt, så har du altså muligheden her.

Deltag i konkurrencen og vind her en fodboldrejse her –>

Unibet har lanceret en KICK-OFF kampagne, som er en leaderboard-konkurrence, hvor du skal forsøge at ende helt i top på leaderboardet. Hvis du ender med at blive nr. 1, så vil du gå hen og vinde den fantastisk førstepræmie, som er en fodboldpakke til to europæiske topkampe.

Hvis du skulle ende på 2. pladsen får du stadig mulighed for at se verdensklasse fodbold, da 2. pladsen får en Fodboldpakke til en enkelt europæisk topkamp.

Fra 3- 10 pladsen bliver der deles ud mellem 30.000 kr. og de otte placerede vil få følgende:

3 €1000
4 €800
5 €650
6 €500
7 €400
8 €300
9 €200
10 €150

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen, kræver det naturligvis, at du har en konto hos Unibet. Hvis dette ikke er tilfældet, så kan du oprette en via linket længere oppe i artiklen.

Når du har oprettet din konto, skal du bare tilmelde dig Unibets kampagne, som du kan gøre via Unibets hjemmeside. Derfra er du faktisk automatisk med i konkurrencen, og så skal du bare begynde at bette. Du kan spille på kuponer fra helt ned til 10 kr. og stadig være med i den store konkurrence.

Når en ny uge er afsluttet vil der blive uddelt point alt efter hvilken placering man er endt på, og når alle fire uger er afsluttet, så vil den person der har fået flest point samlet vinde en tur til to fodboldkampe i europa.

Det er yderst let, og det kræver ikke, at du kan det store. Du skal bare kunne lide at bette, mens du samtidig har brug for lidt held.