Store danske turneringer hos Mermaid Poker

Mermaid Poker er som bekendt en af de udbydere af poker som har fået tildelt en gyldig dansk licens, og for at byde alle danske kunder velkomne vil du i januar måned finde et hav af freerolls som kun er for danske spillere. Den totale præmiepulje løber op i 27.500 kroner, og det hele foretager på en periode på kun 6 dage. Det betyder at du hver aften kan logge ind på din konto og spille med om masser af kolde kontanter uden at skulle risikere så meget som en krone, og det er din vej mod en god start på året hos Mermaid Poker.

Store præmiepuljer

Med op til 7.500 kroner i præmiepulje i en enkelt turnering er dette et sandt mekka for alle de spillere som er vilde med det populære freeroll format, og siden det kun er danske spillere som kan være med kan du være sikker på at du kun kan tabe til en landsmand, og det er trods alt sjovere end at se en svensker eller en tysker løbe med den store præmie. Den største af disse turneringer spilles den 10. januar 20.20 dansk tid hvor de 7.500 kroner er garanteret, og her er der også mulighed for at foretage et rebuy den første time af turneringen.

Besøg Mermaid Poker

Mermaid Poker har altid været de danske spilleres foretrukne valg, og det har absolut ikke ændret sig efter at spillemarkedet er liberaliseret. Nu er det nemlig blevet muligt at lave endnu flere fede kampagner som denne som kun er målrettet de danske spillere, og det kan derfor anbefales at man besøger Mermaid Poker og får oprettet en konto. Her vil du nemlig altid kunne finde et godt tilbud eller to, og med dansk kundeservice er du sikker på altid at få den rette behandling.

Prøv dem hos Mermaid Poker