Spilleforslag fra eksperter – god eller dårlig idé?

Nettet flyder i disse tider over med spilleforslag på alverdens sportsbegivenheder, og hvis man forstår at vælge sine ekspertkilder med omhu, kan det være en ekstremt god idé, at lytte lidt til eksperterne.

For nyligt har en ny Spilleforslag App ramt markedet, og her ligner det at der for første gang rent faktisk er tale om rigtige eksperter som kommer med gode Spilleforslag.

Den er værd at kigge nærmere på,  hvis du elsker app’s, fodbold og sportsbetting.

Til gengæld findes der masser af tvivlsomme spilleforslag-eksperter i det danske land, og efter en tur på Facebook, hvor vi fik et stort chok over udbuddet af decideret dårlige spilleforslag, besluttede vi at fare i blækhuset. Derfor dette blog-indlæg.

 

Facebook-eksperten: – “Den er stensikker til odds 13.00”

facebook

Man har længe vist det, men ikke rigtigt hørt så meget om det, men nettet og i særdeleshed Facebook flyder med tilbud om Oddset fiduser, dårlige råd, mangelfulde analyser, og ikke mindst fora, hvor der livligt diskuteres frem og tilbage, hvilke kampe der er værd at spille på.

Når man befinder sig på FB, kræver det blot, at man indtaster betting, gambling, eller odds og så vælter det ellers frem med forslåede grupper.

Det er ikke vores opgave at fremhæve disse foreslåede Facebook grupper hverken positivt eller negativt, men vi kan stille et eksempel op.

I en af grupperne ligger der et indlæg fra en vis selvudnævnt spilekspert, hvor eksperten opfordrer til, at sætte sine penge på Danmarks U21 hold som skulle stå over for Tysklands U21 spillere, blot fordi, at en sejr til Danmark ville give 13 gange pengene igen.

Her glemmer Hr. Ekspert, at de tyske hold er spækket med talenter og kommende stjerner, samt det faktum, at Tyskland er og bliver en stormagt i international fodboldt. Kampen endte da også med noget af en snitter på et 3-0 nederlag til de danske drenge, som også var hæmmet af, at Pierre Emil Højbjerg ej heller var, at finde i den danske startopstilling.

 

Pas på betting-grupperne

I research optakten til dette indlæg, meldte vi os ind i diverse grupper, for at finde udad, hvordan de som giver odds til andre medlemmer af deres gruppe opererer, og resultatet er lamslående.

Ikke nok med at der lokkes med, at væddemålene er 100% sikre, noget som aldrig er tilfældet, derudover vises der stolt vinder kuponer frem for, at lokke interesserede det sidste stykke hen af overbevisningens vej.

Man benytter sig sågar af, at man først skal betale for deres odds når man har vundet ”den store præmie ”eller, at man kun lige skal indbetale små 20-50 Euro for at vinder oddsene sendes til en direkte via beskeds funktionen på FB.

Dette er en meget tvivlsom fremgangs måde, at benytte sig af og der findes sågar også et begreb for disse typer, nemlig scammers.

Scammers er personer, som lokker andre der søger den store gevinst, ved at love dem store gevinster, 100% risikofrie, eller kampene er fixed dvs. spillerne er blevet bestukket til et bestemt resultat.

Lad os give dig et eksempel:

Der er mange aggressive betting-grupper som scammer på Facebook, og vi tog chancen og tilmeldte os for at se hvor fantasifulde disse scammers reelt er.

Herunder et par af de tilbud der blev sendt til os:

FIXED MATCHES IS ACTIVE, don’t miss another big win!

Date: 24.06.2015

Tip: 2/1 and 1/x Ht/Ft

Odd: 360.00

Safe: 101% No chance to lose

Price: 50 Euro before matches, no free no after

Payment Method: Western Union, Netteler and Skrill

Eller hvad med den her:

Top Fixed 1000%

I have four fixed matchs of my best source Russia

Big odd for the big Guaranteed Price: 20 Euros (for you my best fans and the clients)

ONLY SERIOUS PEOPLES WILL GET IN INBOX!

No free, No after, PAYPAL or PAYSEFCRD!

dislike_knap

 

Der kunne nævnes et hav af eksempler, men det vil vi forskåne jer for. Vi opfordrer i stedet til, at man træder ekstremt varsomt, hvis man planlægger at benytte sig af spilleforslags grupper på FB.

Odds kun hos rigtige bookmakere med dansk licens og pas på med at følge dårlige spilleforslag fra russiske spileksperter på Facebook og andre sociale medier – så er du et godt skridt i den rigtige retning.

Husk også det gamle mundheld; hvis noget er for godt til at være sandt, så er det det som regel også.