Poker VIP point hos Betsson Poker

Hos Betsson Poker har de som de fleste ved 2 pokersider. Det ene af dem foregår på OnGame netværket hvor man spiller i dollars, og det andet foregår på Entraction netværket hvor alt spil er i euro.

Hvis man spiller på deres euro klient vil man desuden hurtigt finde ud af at man optjener såkaldte VIP point for al den rake man bidrager med på de rigtige borde. Det er disse point der bestemmer hvor hurtigt din bonus bliver udbetalt, og derfor kan det faktisk være en god ide at orientere sig om hvordan man får tildelt disse point.

1 point for €0.50 i rake

Ved at deltage i ægte penge spil hvad enten det er cashgames eller turneringer vil man modtage 1 VIP point for hver €0.50 man bidrager med i rake. Disse point kan desuden også bruges på at købe sig ind i et hav af fede turneringer, så der er både mulighed for at man kan holde øje med hvor hurtigt ens bonus bliver frispillet og få fordele ud af det. Du bestemmer selv hvordan du bruger dine VIP point, og du kan optjene et ubegrænset antal af disse.

Mange spændende turneringer

En af de bedste turneringer man kan bruge sine optjente VIP point på er deres daglige Wild West turneringer hvor man kan spille med om hele €5000. Det er endda også muligt at købe ekstra chips for point, så der er virkelig fine muligheder for at få en god skilling ud af dette system.

Prøv de mange euro borde hvor du automatisk optjener VIP point, og opret en konto hos Betsson Poker med det samme. Tjek desuden deres mange store kampagner som kører hver eneste måned hvor du kan deltage i rake races, STT leaderboards og andre fine ting.

Opret din Betsson Poker konto her!