Poker Online

shutterstock_307686257

At spille Poker Online kan være en sand fornøjelse, hvis man finder det rigtige pokersite at spille hos. Der er mange gode pokersites i Danmark at vælge imellem, hvis man vil spille poker online, men det er alligevel ikke helt ligegyldigt, hvilket pokersite du vælger.

Du skal vælge pokersite med omhu, før du sætter penge ind, for det handler i høj grad om, hvorvidt pokersitet kan imødekomme dine behov. Det værende sig poker bonus, software eller andet.

Kigger vi på dét der tiltrækker de fleste, nemlig poker bonusserne, så er det vigtigt, at du vælger en bonus, som du kan nå at spille fri, inden tidsfristen udløber.

Læs mere om poker bonus til online poker hos Bonusriders, hvor du finder dybdegående information om poker bonusser, de bedste bonustilbud netop nu, og hvad du skal være særligt opmærksom på ved hver enkelt af dem.

Vil du gerne i gang med at spille Poker Online, kan vi anbefale ét særligt pokerrum til dig, her og nu. Læs mere om det i afsnittet herunder.

 

Spil Poker Online hos 888

888_8_dollars_gratis2

Få $8 gratis og op til 4000 kr. poker bonus

888Poker er ikke et af de mest kendte pokerrum i Danmark, men i udlandet er det i skrivende stund verdens næststørste pokerrum baseret på antallet af spillere. Når du spiller poker online hos 888, spiller du ikke kun mod danskere, men mod hele 888Pokers netværk, og derfor er der masser af cash games og turneringer at vælge imellem.

888Poker udmærker sig i særlig grad ved at værne om de nye spillere, og sørge for, at der er masser af lirede kampagner målrettet hobbyspillere. Her er man ikke glade for hajer, men det betyder selvfølgelig ikke, at de ikke er der. Dog vurderer vi, at spillet her er præget af svagere modstandere, end hos mange af de konkurrerende pokerrum.

Kom i gang hos 888 med $8 gratis, som du får bare for at oprette din nye konto. De $8 får du dog ikke kontant, men i stedet i form at turneringsbilleter, som sikrer dig i alt 6 gratis turneringer med muligheden for at vinde rigtige penge. Pengene du vinder for dine gratis billetter, er ikke underlagt gennemspilskrav eller lignende. Det er dine til at gøre med hvad du vil, og kan danne grobund for en solid bankroll til poker online.

Har du lyst til at sætte penge ind, og for alvor give den gas ved bordene, så husk 888Poker tilbyder 100% op til 4000 kr. bonus til sine kunder.

Spil hos 888Poker her >>

 

 

Lær at spille Poker Online

pokernet-dark-300x300Er du helt ny til online poker, er det måske en god idé, at lære lidt om poker regler og strategi, før du sætter dig til bordene. Det kan du gøre hos PokerNet.dk, som driver Danmarks største poker-community online.

Poker er et chancespil, men det er også et videnspil. På den korte bane kan du sagtens være heldig og vinde styrtende med dollars, men vil du også være en vinder på den lange bane, så viser alt statistik at det gælder om at have styr på sine ranges, reads og selvfølgelig den mest simple poker matematik.

Når du spiller Poker Online vil du møde mange spillere, som virkeligt tager spillet seriøst, og som studerer hand histories efter hver session, for at dygtiggøre sig og eliminere sine fejl. Og netop det med at eliminere sine fejl, er nøglen til at vinde i poker.

I modsætning til f.eks casino online, hvor du spiller mod huset (der altid har en matematisk edge mod dig), spiller du poker mod andre mennesker. Mennesker laver fejl, og det er her du kan tjene penge som pokerspiller. Lad vær at smide dine penge væk på dumme hænder, og udnyt i stedet dem, der gør. Det er selvfølgelig super forsimplet, fordi hvordan gør man så det?

Det er der skrevet millioner af indlæg om på PokerNet.dks forum, hvor du kan oprette en gratis bruger, og kaste dig ind i pokerdebatten. Du finder også et videokartotek med flere end 500 pokervideoer, hvor du kan se erfarne pokerspillere spille poker online, mens de filmer deres skærm. Det er uden sammenligning den bedste måde, at sætte sig ind i, hvordan en pokerspiller gennemtænker en pokerhånd, mens den er i færd med at blive spillet.

Lær Poker hos PokerNet.dk >>

 

Vi anbefaler PokerNet, fordi her er der virkelig kvalitet at hente indenfor pokerlærdom, og stort set hele den danske pokerelite træder – eller har trådt  – deres første pokerfodspor her. Af og til kan tonen være en smule hård på PNs forum – som den ofte er nu om dage på nettet – men heldigvis sørger en dedikeret “hær” af moderatorer for, at det aldrig løber helt løbsk. Kig forbi og se om du ikke kan blive klogere på det at spille poker online.

pokernet-dark-580x330

Headerfoto: Shutterstock