Nordisk Mesterskab i Poker hos NordicBet Poker

Der er godt nyt til dig som gerne vil vise dit stolte lands egenskaber i poker frem for alle de øvrige lande i Skandinavien. NordicBet Poker afholder nemlig et stort online nordisk mesterskab i poker hvor du har mulighed for at vinde store præmier og samtidig få fingrene i en live pakke der har en værdi af svimlende 50.000 kroner. Det hele foregår online hos NordicBet Poker, og allerede fra midten af august kan du kvalificere dig til den store finale eller deltage i en af de bestemte turneringer for udvalgte lande.

Super weekend på spil

Danske spillere vil kunne mødes i en €75+€7.50 turnering den 29. september hvor de 6 bedste spillere vil modtage en Superweekend til en værdi af 6.300 kroner der indeholder 3.700 kroner til indskud samt 1.700 til rejse og to overnatninger. Det er dog Main Event turneringen der spilles online som byder på noget helt ekstraordinært, og hvis du læser videre kan du finde ud af hvad det er.

Kom til Holland og spil poker

De to bedste spillere i Main Event turneringen der har et indskud på €150+€15 vil nemlig få en pakke til Master Classics of Poker i Amsterdam som har en værdi af de omtalte 50.000 kroner som inkluderer 44.000 i indskud samt 6.000 kroner til rejse og hotel. Der er derfor ekstra meget at spille om i denne store turnering, og hver dag kan du sikre dig et sæde til en af de to turneringer gennem de mange satellitturneringer hos NordicBet Poker.

Dette mesterskab bliver afgørelsen for hvem der er de skrappeste pokerspillere, så vær sikker på at du er klar til at spille dig til tops for Danmark og dig selv, og så kunne du blive den heldige vinder af en pakke til den store live turnering i Amsterdam der hvert år tiltrækker hundredevis af de bedste spillere fra hele verden.

Lav konto her