Nordicbet sportsbetting med op til 1000 kroner i matchbonus

nordicbet-logoFørste gang du laver en indbetaling til din Nordicbet sportsbetting konto, vil du få matchet din første indbetaling med op til 1.000 kroner 100 % skattefrit.

I dag er der efterhånden så stor konkurrence om kunderne, at de forskellige udbydere af eksempelvis online sportsbetting, de gør alt hvad de kan for at få dig overbevist om at du skal vælge netop dem som udbyder.

Sådan er det naturligvis også for dem der vælger eller overvejer at blive kunde hos Nordicbet sportsbetting. De bliver alle sammen lovet en stor og fornem indbetalingsbonus, i forbindelse med den første indbetaling man laver.

Første gang du vælger at sætte penge ind på din Nordicbet sportsbetting konto, så vil du få fordoblet din indsats med 100 % op til 1.000 kroner skattefrit.

Det fedeste ved denne bonus er, at slet ikke skal tænke på at du skal skaffe en Nordicbet sportsbetting bonuskode for at kvalificere dig til bonussen. Heldigvis har de været så rare at automatisere bonussen, så alle deres nye kunder kan være ganske sikre på at de altid får det bedste bonustilbud der findes.

Bonussen er som sagt en matchbonus, som betyder at dit indskud vil blive matchet og sat direkte ind på din Nordicbet sportsbetting konto med det samme.

Vi kan eksempelvis sige, at du vælger at indskyde 500 kroner første gang. Dermed får du 500 kroner ekstra fra Nordicbet sportsbetting i skattefri indbetalingsbonus. Vælger du derimod at sætte 1.000 kroner ind på din konto, så vil du opnå maksimum bonus på 1.000 kroner.

Heldigvis så koster det ikke noget at åbne en Nordicbet sportsbetting konto, hvilket du kan gøre på under 10 minutter lige her.

Når du har registreret dig som kunde, er du allerede berettiget til at gøre krav på solide indbetalingsbonus med det samme.

Nordicbet Sports -->> Tilmeld her