Mermaid Poker afholder igen Vienna Challenge

Mermaid Poker blev i tidernes morgen skabt af en lang række seriøse pokerspillere der gerne ville eje deres egen pokerside. Med årevis af erfaring inden for hvad spillerne forlanger, har de således haft succes med at danne deres helt eget pokerfirma.

En af de ting som de går meget op i hos Mermaid Poker, er at sende deres kunder med til forskellige live turneringer rundt omkring i verden. En af dem, er Vienna Deluxe Challenge som sidste år formåede at tiltrække imponerende 909 deltagere. Det endte med at blive rekorden for flest spillere i en enkelt live turnering nogensinde i Østrig, og nu vil Mermaid Poker gerne være med til at sætte en ny og vildere rekord.

Information om turneringen

Vienna Deluxe Challenge 2012 vil være af præcis samme type som året før. Det betyder at alle spillere vil starte med 20.000 chips og hvert niveau varer 40 minutter. Med denne dybe struktur er man således garanteret masser af spilletid, og det er kun noget som er til fordel for alle dem der måtte deltage.

Indskuddet lyder på €200+€20, og det er derfor ikke en umenneskelig sum vi her har med at gøre. Præcis som sidste år vil der også være €75.000 i garanteret præmiepulje, men mon ikke at dette bliver overgået som vi så sidste gang.

Kvalifikation for alle spillere

Mermaid Poker ved at størrelsen på ens bankroll varierer meget fra person til person, og derfor synes de hverken at professionelle eller amatører skal snydes for at kunne komme med til Wien senere på året.

Derfor vil der hver mandag blive spillet en freeroll turnering som således er komplet gratis at tilmelde sig, og vinderen af denne freeroll vil modtage en billet til Vienna Deluxe Challenge 2012. Der medfølger også en pakke til en værdi af €50 til alle vindere som inkluderer kuponer til mad, drikke og merchandise.

Tjek hele oversigten over hvordan du sikrer dig en plads ved den grønne filt i Vienna fra den 25-28. maj 2012, og opret din konto hos Mermaid Poker i dag.

Opret dig hos Mermaid Poker