Low limit rake race hos 24h Poker

Det er lige før at man kan få kaffen galt i halsen, men hos 24h Poker har de i februar måned et vanvittigt rake race som har €20.000 I puljen. Selve beløbet er måske ikke så vildt, men det er de nærmere omstændigheder og regler der gør denne kampagne så god at være med i. Det er nemlig kun for de mindste spillere, og det betyder at kun spillere på €0.25/€0.50 og €10 STT turneringer samt lavere takster kan være med. Dette er derfor din ubetinget bedste chance for at vinde ekstra penge til din bankroll, og vinderen af hvert race får hele €315 i præmie.

Et race hver uge

De €20.000 som 24h Poker donerer til denne promotion vil blive splittet op i fire races. Hvert af dem kører på et ugentligt basis, og det betyder at der hver uge vil blive uddelt €5000 til de mest aktive spillere på de lave niveauer. For at gøre det endnu lettere for de mindste kunder at få ekstra penge på deres konto vil der være penge til de 100 mest aktive. Man kan derfor roligt sige at der er tænkt på alle i dette tilbud fra 24h Poker.

Flere kampagner

Det er ikke kun dette €20.000 Low Limit Race som 24h Poker byder på i februar måned. Der er også noget for de lidt tungere spillere, og her kan man dyste med om hele €60.000 i deres største race. Her er præmiepuljen også delt op i fire der betyder at der hver uge vil blive uddelt €15.000, og vinderen vil her få enorme €1000 overført til deres konto.

Kig nærmere på de mange spændende tilbud og sørg for at du får oprettet dig hos 24h Poker så du kan være en del af de bedste promotions.

Opret dig hos 24h Poker