Kom i gang med spillet hos Mermaid Poker

Det er slet ikke så svært at komme i gang med at spille hos Mermaid Poker, og når man først har prøvet deres fremragende pokerside vil man næppe lede videre. Mermaid Poker er nemlig et af de pokersites der er mest dedikeret til deres danske kunder. For dig betyder det at du hver måned kan finde et hav af eksklusive promotions som du kan være med i, og for at sætte trumf på den gode oplevelse vil man også døgnet rundt kunne modtage assistance fra deres medarbejdere på dansk.

Tilbud til nye kunder

Mermaid Poker har et rigtig godt tilbud klar til alle nye kunder der vælger at oprette en konto. Man kan nemlig få op til €500 i bonus på ens første indbetaling, og denne bonus er både lukrativ samt nem at spille fri. Det er nemlig en 200 % af sin slags som betyder at dit indskud fordobles i bonus, og derfor kan man med et indskud på bare €250 få det maksimale bonusbeløb på €500. Det er faktisk svært at finde andre udbydere der giver så gode bonusser, og det er uden tvivl med til at trække oplevelsen op til den gode side.

De bedste kampagner

Kampagnerne hos Mermaid Poker har altid været af en høj kvalitet. Her finder man blandt andet rake races, særlige turneringer, mulighed for kvalifikation til live events og meget andet. Lige nu giver Mermaid Poker blandt andet deres kunder mulighed for at spille med i en €2500 freeroll som kun er for nye spillere, og hvis du gerne vil være med i den skal du bare oprette en konto med det samme og lave et indskud på €20 eller mere.

Tag et smut forbi Mermaid Poker og kom i gang med spillet med allerede nu!

Opret dig hos Mermaid Poker