Håb og tanker forud for Danmark ved VM 2018 Rusland

Danmark har atter kvalificeret sig til et slutrunde, og der er kun lidt over en måned til Danmark skal i ilden, når de møder Peru.

Vi har naturligvis taget et kig på det danske mandskab forud for slutrunden, hvor Danmark i den grad bør have rigtig gode chancer for at gå videre fra gruppen.

Bør Danmark gå videre fra gruppe c?

Danmark er blevet placeret i gruppe c sammen med Frankrig, Peru og Australien. Frankrig med mange verdensstjerner er naturligvis favoritterne til førstepladsen i gruppen, mens Danmark klart burde være 2. favoritter.

Peru og Australien kom begge med til VM på yderste mandat, hvor især Australien var tæt på at skuffe. Det lykkedes dog begge nationer at kvalificere sig, men sandsynligheden for, at de går videre er minimal.

Begge hold lider især under, at de har mangel på profiler, hvor Australiens største spiller vel er den afdankede Tim Cahill, der for længst har passeret sidste salgsdato.

Danmarks formkurve har været opadgående under hele kvalifikationen, og med Christian Eriksen i topform for Tottenham, ser det rigtig godt ud. Samtidig har Danmark i forsvaret en Andreas “AC” Christensen, der spiller fast i Chelseas forsvar, mens de fleste af Åge Hareides faste 11, spiller fast.

Meget ved VM I Rusland 2018 lader dog til at komme an på landsholdets lille magiker, Christian Eriksen, der i den grad skal levere, hvis Danmark skal have succes.

Christian Eriksen var mere eller mindre manden, der sikrede Danmark pladsen ved VM, da han tog skeen i den anden hånd og bare smadrede øs i anden halvdel af kvalifikationen og sidst men ikke mindst, da han ene mand sendte Irland ud i play-off kampen på irsk grund.

Da det første opgør endte 0-0 i Parken og Irland tidligt kom foran i returopgøret, så det sort ud for Danmark. AC sørgede for en udligning og herefter var der dømt Christian Eriksen show. Et hattrick og hvilke tre mål, der blev til af Eriksen sikrede en plads ved VM, og derfor er det vigtigt, at Eriksen holder niveau.

Nicklas Bendtner vil være Danmarks helt store joker, men hans forår i Rosenborg har ikke være fænomenal, tvært i mod.