Easter Egg turnering hos Fortune Poker

Der er efterhånden ikke ved at være så lang tid tilbage før at påsken oprinder, og det er noget som skal fejres hos Fortune Poker.

Derfor inviterer de alle deres spillere med til en speciel €1000 garanteret turnering den 10. april 12.00 dansk tid.

For en pris på bare €5+€0.50 har du mulighed for at vinde store pengepræmier på flere forskellige måder.

Der vil nemlig være et hav af bounty præmier på 8 forskellige spillere, og du kan vinde op til €5000 hvis du formår at eliminere dem alle.

Bounty præmier

Skulle en enkelt spiller have held til at sende alle de udvalgte bounty profiler ud af turneringen vil vedkommende modtage €5000, og der er også mange øvrige præmier.

For at give dig det bedst mulige overblik over præcist hvad du kan vinde i denne turnering, anbefales det at man besøger Fortune Pokers hjemmeside.

Her kan du nemlig orientere dig om alt hvad denne event indeholder, og der er også mulighed for at studere de øvrige kampagner som finder sted i april måned.

Der bliver nemlig også spillet en €12.000 freeroll i starten af maj måned, og denne kan du kvalificere dig til ved bare at spille 50 raked hænder.

Deltag i €15.000 rake race

Fejringen af påsken stopper dog ikke med den store bounty turnering som er omtalt i denne artikel.

Der vil også være et €15.000 rake race som kun har en varighed af 14 dage, og vinderen af dette race vil modtage €3000 i kontant præmie.

For dem der endnu ikke har en konto hos Fortune Poker, er det derfor på høje tid at få registreret sig. Når dette gøres vil man også blive modtaget med en 200 % bonus på op til €1000, så det er bare med at få oprettet en konto.

Tilmeld dig Fortune Poker