24h Poker med EUR 8000 Endurance Challenge

Marts måned byder igen på en særlig Endurance Challenge hos 24h Poker, og der lagt hele €8000 i præmiepuljen. For at kunne vinde en andel af de mange penge skal man bare optjene 90 VIP point eller mere i 29 dage i den kommende måned. Klarer man dette vil man automatisk være en del af de spillere som får del i pengene, og der er derfor lagt op til en kampagne for de helt hårdførte spillere. Man skal dog være opmærksom på at ingen typer af turneringer vil være en del af det daglige krav, så det er kun en promotion for cashgame spillere vi her har med at gøre.

Ingen tilmelding påkrævet

Der er ingen behov for at tilmelde sig denne kampagne på nogen måder. Man skal bare imødekomme kravet om de 90 VIP point i løbet af 29 dage i marts måned, og så vil man automatisk blive krediteret ens andel af de €8000. En eventuel præmie udbetales til din 24h Poker konto lige så snart at kampagnen er slut, og du skal derfor bare læne dig tilbage og nyde en masse poker i denne dejlige måned hvor foråret står for døren.

Tjek dine konkurrenter

24h Poker vil fra den 5. marts og resten af perioden opdatere ranglisten for de spillere som er gået igennem nåleøjet. Du kan derfor finde ud af hvor mange spillere du konkurrer imod, og det er faktisk en rigtig lækker ting. Man har derfor muligheden for altid at vide hvor stort et felt man spiller imod.

Kunne du tænke dig at være en del af Endurance Challenge i marts hos 24h Poker, så opret en konto allerede nu og vær med. Har du ikke tidligere været kunde hos denne udbyder, er der mulighed for at få op til €500 i bonus.

Klik her og opret dig